27 april 2008


For en stund siden ble jeg tildelt "Award" Det var Sosa som delte den ut til meg med denne begrunnelse.

for alle våre msn-samtaler som etterhvert har utviklet seg til vennskap som gir meg mye! Og dine utrolig detaljrike og kreative layouter som det ligger masse arbeid bak

Og nå er det min tur til å dele ut fem "Awarder". Jeg har tenkt og tenkt - hvem er det der ute som har gitt meg noe som jeg har hatt nytte av. Og her er de, de fem som har gitt meg kick, som er inspirerende, som er inkluderende og som rett og slett fortjener en Award.

Kriteriene for awardsen er som følger: "Awarded parties must nominate five people who have not received the award. The blogs that receive the award must serve some purpose. Awarded parties must post the award banner on their site. The banner must remain linked to the above linked site.

Her er de - mine fem Awarder - hulter til bulter

Krumelure - Lisbeth. Din kreativitet, din inspirasjon og dine Rakler. For alt du har lært meg fra krympeplast til stempling! Jeg er meget imponert over dine kolleksjoner. Det er en ære å kjenne deg.

Tovetyll og Andersdatter. For den smittende glede dere overfører og viser i deres layouter. For deres inkludering av den "eldre" garde. Det er en ære å bli invitert. Tusen takk!

BeritR - Mammalie og Scrappelise - Anne Lise. For deres genuine interesse i stamping og scrapping. For den innlevelse dere gir meg gjennom deres "papirarbeider" For at jeg har blitt kjent med to flotte jenter.

Snuppeline som jeg aldri har møtt og som ikke aner hvem jeg er. Med et kort av alkoholblekk i julenummeret til Ett Trykk - da visste jeg at det måtte jeg prøve. Siden har jeg vært innom hennes flotte blogg uten å legge igjen en hilsen.

Sosa - Gøril. Jeg må bare sende denne tilbake,
for alle våre msn-samtaler som etterhvert har utviklet seg til vennskap som gir meg mye! Og dine utrolig detaljrike og kreative layouter som det ligger masse arbeid bak
Du er "ei grepa jente" Tusen takk for ditt vennskap.

Og så er det ALLE de som ikke er nevnt men som har et plass i mine gjemmer. Som gir inspirasjon og glede. Som deler og gir. Vi har en herlig hobby - Vi er en herlig gjeng.

2 kommentarer:

Scrappelise sa...

Å Benedichte, du er utrolig! Tusen tusen takk for Awarden, jeg ble veldig glad for æren. Og nå er det bare å fortsette å glede seg til neste møte.

Sosa sa...

Tusen takk for awarden igjen Bendichte :) Da tror jeg ikke jeg sender den videre enda en gang, hi hi!
GLEDER MEG VELDIG TIL TREFF IGJEN!!! OG DENNE GANGEN SKAL JEG PAKKE - - -SURPRISE! ;)